Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Yoga på Artipelag

I måndags bjöd DJ-kollektivet Ladies Love Hiphop in mig och massa andra till ett event tillsammans med Bumble som är en dating-kompis-och-business app typ. Upplägget var annorlunda från hur sånna här event brukar se ut. De hade bjudit in sina vänner till Artipelag som ligger på Värmdö där vi åt frukost och lunch, promenerade i skogen, såg en konstutställning och inte minst gjorde yoga utomhus på Artipelags tak. Underbart var det!

Annons

Jag kan ibland bli lite skygg i sånna här eventsammanhang för jag känner inte alltid att jag passar in, men det här var heeelt perfekt för mig och jag kände starkt att jag SKA, jag måste, ta tid till att yoga och meditera igen. Jag mår så bra av det.

 

Annons

Annons

Annons

2 kommentarer till “Yoga på Artipelag”

  1. Emilie skriver: 18 mars, 2020

    Ser så härligt ut! Vet du var träningskläderna är ifrån? Så fina allihopa ?


    1. asabea skriver: 19 mars, 2020

      Ja de är från Filippa K!


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/familj-3/veckan-som-gatt-v-25/