Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Sminksnack

Från bebiskräk till foundation. Det är högt och lågt här!

Jag sminkar mig minimalt till vardags men fick feeling igår och idag och körde en full face. Så mysigt att hålla på och pilla och fixa sig fin tycker jag.

Annons

Annons

Testade en foundation som jag fått för ett tag sen som jag inte varit helt nöjd med för den torkar så himla fort så jag har tyckt den är svårarbetad och lätt blir kakig. Men igår testade jag att blanda ut den med primer och applicera med händerna, några delar av ansiktet i taget. Och jag är så nöjd med resultatet! En ny favorit helt klart när man väl får till det. Den är täckande utan att kännas tung på ansiktet och den sitter hela dagen. Men den är som sagt inte helt lättarbetad och den sitter som berget så man behöver en bra sminkbortagning för att få bort den. Jag har en oljebaserad från samma märke som är jättebra.

På ögonen har jag tre färgen från Linda Hallbergs Infinity deep palette. Även det applicerat med fingrarna.

Annons

Brynen är fixade på bästa Roc Brows Studios på söder i Stockholm. Jag borstar bara upp dem med black soap på morgonen. Det har jag väl visat här nån gång? Annars måste jag göra det!

3 kommentarer till “Sminksnack”

 1. Klarast.rich-port.se skriver: 19 maj, 2020

  Infinity deep paletten är definitivt värd pengarna! Är så nöjd.


 2. Jennifer skriver: 24 maj, 2020

  SÅ FINT! Jag är så nyfiken på black soap, berätta gärna mer!


  1. asabea skriver: 25 maj, 2020

   Okej det blir ett inlägg om det ?


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/veckans-fraga/lasarfraga-hjalp-hur-ska-jag-gora-for-att-min-bebis-inte-ska-krakas/