Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Mitt bästa smink

Låt oss prata om nåt lättsamt nu! Smink! Jag vill bara tipsa er om min bästa grej i sminkväg. Jag har skrivit om den en gång förut men den är värd att nämna igen. Om jag bara fick välja en sminkartikel (och jag väljer ofta bara en eller två ska ni veta) så hade det varit denna. Jag använder den både på läpparna, ögonen och kinderna. Så praktiskt! Jag pratar alltså om Nude Stix – Nudies All Over. Tips tips!

Annons

Jag kanske ska nämna att det här inte är ett betalt samarbete, jag älskar bara den här produkten 🙂

Min favorit är färgen Sunkissed som är brun i färgen och ger en fin solkysst färg som passar mig perfekt om jag får säga det själv. Den har jag använt varje dag senaste månaden. Men nu när jag tagit slut på den och våren är här (jag låtsas att den är det ok) har jag börjat med en lite somrigare nyans som heter Cherry Blossom.

Annons

Så här ser jag ut med den på kinderna, läppar och ögon.

Kan ni inte tipsa mig om er bästa grej i sminkväg?

6 kommentarer till “Mitt bästa smink”

 1. Mia skriver: 20 mars, 2020

  Mysigt! Älskar såna multiprodukter 🙂


 2. andrea skriver: 22 mars, 2020

  Bobbi Browns krämrouge, RMS concealer som foundation och Milk ögonbrynsgel! Sen är jag redo för lekparken hehe


  1. asabea skriver: 24 mars, 2020

   Oooh ska kolla upp allt!


 3. Jennie skriver: 22 mars, 2020

  Åh, SÅ FINT! Jag är tyvärr en riktig latmask när det kommer till smink- önskar att jag tog mig tid att piffa lite för känner ju mig så sprudlig när jag väl gör det. Samma känsla som när man fått årets första fräknar på näsan!
  Men ETT tips har jag: guldig ögonskugga – på ögon, kinder och nyckelben. Men lite guld i ansiktet ser tillochmed en trött småbarnsmamma som jag pigg ut! ☀️


  1. asabea skriver: 23 mars, 2020

   Bra tips!!!


 4. Annahtcab.com skriver: 23 mars, 2020

  Wow så fint och krämigt!


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/om-mig/rutinultraljud/