Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Tre smink-favoriter

Jag sminkar mig ytterst lite till vardags. Eller jag anser det vara ytterst lite jämfört med hur mycket jag brukade sminka mig på vintrarna innan jag fick barn. Då la jag en ordentlig bas och hade ögonskugga i olika varianter typ varje dag. Det var tider det, men just nu är det inget jag vill lägga tid eller energi på, även om jag faktiskt tycker det är sjukt mysigt och terapeutiskt att sminka mig.

Annons

I dagsläget så använder jag mig av tre produkter och det tar mig inte mer än max fem minuter innan jag är klar. Det jag använder ääääär….

Annons

Denna underbara från NudeStix – Nudies All Over i färgen sunkissed. Min mest använda produkt, helt klart en favorit. Så enkel att applicera (har en rougeborste på ena sidan) och mångfacetterad. Jag använder den främst som rouge men även som läppstift och ögonskugga.

 


Den här klassiken, Feeling Younger, från Lush. En highligter jag alltid återkommer till. Jag älskar att den ger ett så diskret glow och anpassar sig efter hudton. På mig blir det en guldaktig nyans medans en ljusare person får en mer silvrig. Så fint!

 

Annons


Sen blir det ofta nåt läppstift på det. Om inte NudeStix som jag visade ovan så något färgglatt från Mac. Denna röda, Relentlessly Red, är min mest använda. 

 

Utöver det borstar jag brynen med en fast tvål när jag har det hemma. Soap brows ni vet??? Just nu är min tvål slut så jag går tyvärr runt med ofluffiga bryn.

När jag har feeling brukar jag addera nån färg på ögonlocken också, ofta i form av ett färggrant läppstift. Jag älskar läggstift som ögonskugga, det blir så snyggt och är lätt att applicera! Kände mig verkligen som ett geni när jag kom på att jag kunde göra så.

Annons

 

Ja det var det! Lite random inlägg sådär men kanske lite kul ändå? Puss!

4 kommentarer till “Tre smink-favoriter”

 1. Maria skriver: 17 februari, 2020

  Jättekul med lite random inlägg ju:) Vill gärna ha mer såna smågrejer!


  1. asabea skriver: 17 februari, 2020

   Yay va kul! Blir peppad nu!


 2. Mimmi skriver: 17 februari, 2020

  Mer sånt här Asabea! Enkelt och uppiggande, du ser alltid så fräsch ut så har undrat hur du sminkar dig! 🙂


  1. asabea skriver: 18 februari, 2020

   Ska bli! Tack för peppen!!


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/forlossning/bilder-jag-inte-vagar-dela-pa-instagram/