Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Jobba hemma!

Mitt kontor idag ????

Från och med den här veckan kommer jag jobba hemifrån tre dagar i veckan. Jag kommer jobba med videosamtal och chatt med patienter via appen Alltid Öppet. Det känns så så skönt. Alternativet var deltidssjukskrivning för jag kände verkligen inte att jag skulle palla jobba som jag gjort i över en månad till. Det handlar mycket om att det tar mig typ 50 min att åka till jobbet och tunnelbanan blir alltmer full på folk tyvärr och jag blir alltmer osugen på att trängas där ju närmre förlossning jag kommer. Tre dagar i veckan hemma innebär 5 timmar mindre på tuben vilket känns så värt!

Annons

Annons

4 kommentarer till “Jobba hemma!”

 1. Miawhitepouch.co.uk skriver: 17 juni, 2020

  Inte så pjåkigt ^^


  1. asabea skriver: 18 juni, 2020

   Inte alls!


 2. Linda%20Lindaottosson.se skriver: 18 juni, 2020

  Hej!! Vill bara berätta för dig att jag följde ditt råd att från och med vecka 38 stimulera råmjölk. Bebisen kom v 42 och då hade jag riklig mängd, till följd av detta så gick vi förbi födelsevikt redan dag 4 med 35gram. Alla barnmorskor har varit jätte impade över min lilla matgris och jag är helt övertygad att det är goda starten med råmjölken som har gjort det så lätt. Tusen tack! All kredd åt dig!


  1. asabea skriver: 20 juni, 2020

   Åh underbart! Va glad jag blir. Bra jobbat och grattis!


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/livet/min-helg-i-bilder-2/