Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

En lite fotografering av mig själv

På långfredagen utnyttjade jag timmen då min son sov till att sminka mig och fota mig själv. Jag älskar att ta tid att sminka mig, särskilt nu när jag sällan gör det, jag tycker det är så avslappnande och kreativt. Sen ville jag passa på att fota lite, dels för att jag vill föreviga min kanske sista graviditet och för att jag inte har känt mig helt tillfreds med min kropp på senaste. Jag har kommit förbi den perioden i mitt liv där jag ägnar min kropp massa tankar och att klanka ner på den är nåt jag verkligen försöker undvika. Men jag har haft lite svårare med kroppens förändringar denna gång. Det är antagligen gamla ätstörningar som spökar i det undermedvetna. Det är ingen stor grej, bara att jag inte känner mig så fin som jag kanske brukar. Vilket jag absolut kan leva med men det är ju roligare att känna sig fin och ett sätt att göra det tycker jag är att fota sig själv. Så det gjorde jag. Här är resultatet.

Annons

Annons

Annons

2 kommentarer till “En lite fotografering av mig själv”

  1. Lina skriver: 14 april, 2020

    Så himla vackra bilder! Kanske dum fråga; men har snöret (?) runt magen en funktion och isåfall vilken?


    1. asabea skriver: 14 april, 2020

      Tack!! Magbanden är från Ghana, de är vanliga i Västafrika och kan ha olika kulturella betydelser men jag använder dem bara som smycke.


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/amning/att-amma-om-man-inte-har-varit-gravid/