Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Candy Yum Yum på ögonen

En av mina bästa idéer var när jag kom på att man kunde ha läppstift som ögonskugga. Nu använder jag nästan bara det. Det är så lätt att applicera och färgerna blir så starka! Idag blev det Candy Yum Yum från Mac, en klassiker som jag inte gillar på mina läppar men älskar på ögonen.

Annons

2 kommentarer till “Candy Yum Yum på ögonen”

  1. Emma skriver: 08 mars, 2020

    Så fint! <3 Jag undrar om du är orolig för corona-viruset? Anledningen till att jag frågar är att jag är också gravid, bor i Stockholm och känner mig väldigt orolig. Undviker kollektivtrafik så gott det går, men det är svårt, måste ju ta mig till jobbet. Jag vet att infektioner generellt inte är bra för en gravid och den vanliga influensan kan man ju bli jättedålig av, så jag har svårt att köpa att "gravida inte verkar vara en riskgrupp för corona". Hur tänker du? Eller ni andra gravida som läser bloggen? Kram!


    1. asabea skriver: 12 mars, 2020

      Hej! Kommer ett inlägg om corona strax! Kram!


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/graviditet/vag-dina-ord-nar-du-pratar-med-mig/