Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Vad vill ni att jag bloggar om?

Jag har massvis med idéer på grejer jag vill blogga om. Inte minst så är det många ämnen som jag har tagit upp på Instagram som jag vill utveckla här.

Till exempel skulle jag vilja utveckla den här storyn om Baby Blues. Finns det nån annan story ni skulle vilja att jag utvecklade på bloggen?

 

Men jag vill också veta vad ni vill ha! Vad vill ni läsa om? Vad saknar ni information om? Vill ni veta nåt mer om mig? Berätta!

Annons
En del amningssnack lär det bli 🙂
Annons

Ni får gärna kommentera här nere, alternativt skicka ett DM på min Instagram @asabea

Juste! Varje vecka tänkte jag ha tema Fråga Barnmorskan där jag svarar på någon fråga jag fått på senaste som jag tänker att fler vill ha svar på. Första frågan jag tänkte ge mig på att svara på är om man får sova på rygg när man är gravid?

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/om-bloggen/jag-har-blivit-med-blogg/