Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Jag har blivit med blogg!

Heeeej!!!

Vad roligt att du har hittat hit. Det här är alltså första inlägget på min alldeles egna blogg. Jag gissar att många av er har följt mig hit från Instagram (@asabea heter jag där men jag är ganska svår att hitta för tillfället, mer om det sen!) och då vet ni ju vem jag är, men jag presenterar mig ändå. Jag heter Asabea Britton och jobbar som barnmorska. För ganska precis ett år sedan fick jag mitt första barn och under min graviditet började jag göra stories på Instagram om allt sånt som rör barnmorskeriet. Det har blivit stories om allt från förlossningsskador, mjölkproduktion, abort, fjärde trimestern och massa mer.

Annons
Bild från Boob Design’s FW18 kampanj
Annons

Det har visat sig att det är många som törstar efter att veta mer om de ämnen jag tar upp så därför har mitt instagramkonto växt markant det senaste året. Min tanke är att den här bloggen ska vara en förlängning av min instagram där jag kan götta ner mig ännu mer i olika ämnen. Jag tänker även att här ska ni få lära känna mig lite mer. Ja, det var väl det, jag hoppas ni ska trivas här!

Hörs snart! Puss!

Dela på:
Annons