Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Tre saker jag ätit

Här kommer ett riktigt random inlägg, jag tänkte att ni ska ni få se tre grejer jag har ätit den här veckan som jag fick för mig att fota. Spännande va?? Haha, okej inte jätte jag vet men idag kan jag inte leverera mycket mer för mitt barn insisterar på att vakna för dagen kl. 05 prick varje dag så jag börjar bli ordentligt mosig i huvudet nu. Dessutom har jag en otrolig aptit och kan typ inte tänka på nåt annat än att äta så vi kör!

Annons

Tre saker jag stoppat i mig senaste dagarna!

 

Annons

Yoghurt, tinade bär, havrekli och chiafrön. Det här är nog det jag och L äter oftast till frukost. Snabbt och gott och nåt som vi båda gillar. Jag gillar det lite extra för jag vet att min mamma äter samma sak till frukost varje dag.

Fotade först efter jag tagit en tugga hehe men det här föreställer alltså en kaka jag bakade i lördags. Vet ni jag har varit en riktig liten bagare förut men jag bakar sällan numera, jag vet inte varför egentligen för jag älskar att bara. Ska nog börja med det igen. Receptet till dena ”raspberry cheesecake cookie” hittar ni hos favoriten My Kitchen Stories.

Annons

 

Jag försöker ju smyga in grönsaker i det mesta för min son är så skeptiskt till det. Och det går ganska bra för han älskar smoothies och soppa med grönsaker. Dessutom äter han tydligen alltid grönsaker på förskolan… smh. Jag försökte mig på att smyga in spenat i våfflorna igår vilket jag tyckte var en väldigt bra idé för det gav ingen smak av spenat alls så jag trodde de skulle vara ett perfekt sätt att göra dem lite nyttigare. Jag mixade i spenaten i smeten bara. Men L lät sig inte luras och vägrade de gröna våfflorna, han krävde ”vanlig våffla”. Happ! Nästa gång ska jag testa min systers tips att göra rosa våfflor med rödbeta istället!

3 kommentarer till “Tre saker jag ätit”

 1. Wilmalagamobilen.se skriver: 25 mars, 2020

  Åh, våfflor! ^^ Det ska vi äta ikväll.


 2. Emma skriver: 01 april, 2020

  Man kan smyga ned röda linser också! Lättast möjligt är att köpa färdigkokade, mosa dem lite och blanda ut med smeten. Syns ingenting och smakar ingenting, men man får en mycket matigare våffla!


  1. asabea skriver: 04 april, 2020

   Ja! Det har jag gjort med pannkakor. Idag blev det våfflor med sötpotatis i, en hit!


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/skonhet/mitt-basta-smink/