Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Hösten

Hej!! Nu har jag försummat bloggen lite igen men jag vet att ni förstår att det inte alltid är lätt att få tiden att räcka till. Just nu håller jag på att förbereda två stora föreläsningar vilket tar mycket av min tid bör jag är ledig från mitt vanliga jobb och inte tar handbok mitt barn.

Annons

Även fast det är ganska mycket just nu så kan jag inte klaga, jag jobbar med sånt jag tycker är kul dessutom ska jag spendera två månader i vinter i Ghana ???? och mest spendera tiden med att hänga med min familj (och blogga!) så det är inte synd om mig.

Men jag lovar att uppdatera här så mycket jag hinner. Puss på er!

Annons

 

2 kommentarer till “Hösten”

  1. Mina skriver: 20 augusti, 2019

    Precis upptäckt denna blogg och wow. Efter min graviditet och förlossningen har jag fått en sjuk respekt för barnmorskor, i princip alla jag mött har varit smarta, snälla och coola. Ville bara säga att du vekar vara en typisk barnmorska 🙂


    1. asabea skriver: 20 augusti, 2019

      ❤️❤️❤️❤️


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/forlossning/veckans-fraga-att-foda-barn-igen-efter-en-kejsarfodsel/