Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

En selfiesession skadar inte

Idag har jag känt mig lite stressad. Jag är ledig i tre dagar innan helgpass och istället för att njuta av det så känner jag att jag måste hinna få så mycket som möjligt gjort. Exempelvis har jag två föreläsning på tre timmar vardera i slutet av augusti som jag känner att jag behöver börja förbereda ordentligt. Men då får jag istället dåligt samvete att jag inte är med min son och kille när jag är ledig. Det är inte alltid så lätt att räcka till helt enkelt.

Annons

 

Annons

Nu är jag i alla fall hemma, min kille har fixat middag som står på spisen och jag skriver det här medan han läser för vår son. Nu ska jag joina dem för lite lek innan han går och lägger sig. Sen tänker jag öppna en flaska bubbel och fira en kul grej med min kille.

Trots stress och känslor av otillräcklighet så kände jag mig i alla fall lite fin idag. Alltid nåt! Det märks i min telefon för jag har tagit typ 1536 selfies ???? En liten selfiesession är bra för humöret!

   

Annons

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barnmorskeriet/fullt-pa-bb/