Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

En fin fredag

Började dagen med ett besök hos min kiropraktor Agnes. Underbart sätt att starta dagen. Sen var det hemmajobb fullbokad med patientsamtal över video och chatt. Så fort jag stämplat ut gick jag och hämtade L, det var sista dagen innan hans ordinarie pedagoger gick på sommarlov och allra sista dagen för han favoritpedagog ???? Jag hade köpt en present till dem och när jag skrev ett tillhörande kort så kunde jag inte hejda tårarna. Så otroligt tacksam för alla förskolepedagoger som tar hand om det finaste man har med sån omsorg.

Annons

Vi mötte sen upp pappa Amat och åkte till Bagis och våra vänner Amie och Lucien. Massa andra vänner och deras barn var där. Amie hade lagat en otrolig middag och alla överraskade mig med tårta och sång (jag fyller år på söndag). Vi hade så otroligt mysigt. Jag kom hem sent fylld med välbehövd energi.

Annons

 

Annons

Annons

4 kommentarer till “En fin fredag”

 1. B skriver: 04 juli, 2020

  Hej! Var kommer din fina vita t-shirt-klänning från? 🙂


  1. asabea skriver: 06 juli, 2020

   Idig Denim tror jag märker heter!


 2. Signe skriver: 05 juli, 2020

  Grattis på födelsedagen!!! <3


  1. asabea skriver: 06 juli, 2020

   Tack snälla ?


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/familj-3/camping-i-marvikarna-med-mina-systrar/