Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Två av tre födelsedagskakor

Jag bakade som sagt tre grejer till min sons kalas. Jag gjorde två av dem i långpanna vilket är toppen när man ska bjuda många och de blev riktigt goda. Sen gjorde jag en marängkolatårta som blev helt okej! Delar receptet på de två riktigt lyckade kakorna. Glömde tyvärr fota innan de var slut.

Annons

Den ena var en morotskaka med en twist, nämligen valnötter i smeten och vit choklad i frostsingen. Den vart så god, två personer sa att det var den godaste morotskaka de ätit till och med hehe. Perfekt att göra dagen innan också. Receptet hittar ni här.

 

Bild och recept från mykitchensories
Annons

 

Sen gjorde jag en vaniljkaka med rabarber som jag tyckte blev svingod. Den var min favorit. Den gjorde jag också i långpanna dagen innan. Så skönt att ha det mesta fixat dagen innan tycker jag. Recept hittar ni här!

Bild och recept från mykitchensories

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/familj-3/kalas/