Haha att jag ens ska kalla det som komma skall ett recept... men ni bad om det så jag ska leverera. Igår visade jag upp det jag ätit absolut mest av de senaste veckorna, nämligen kimchi-snabbnudlar av en viss sort. Jag måste ha väckt andras cravings till liv för jag fick så många frågor på vart man köper dem (jag köper på en välsorterad ICA men de finns även på asiatiska livsmedelsbutiker) och idag när jag visade hur jag brukar tillaga mina älskade ramen så fick jag en massa önskemål om recept! Det jag visade var ju basically receptet; alltså snabbnudlar med valfria grönsaker så det är inget avancerat ALLS. Men otroligt gott är det. Okej så jag varierar mig men just nu är jag helt inne på att ha pak choi, portabellosvamp och broccoli i nudlarna. Jag steker bara upp dem tillsammans och kryddar efter känsla sen blandar jag med nudlarna. Det räcker egentligen så men idag fick jag feeling och toppade med ett löskokt ägg, sesamolja och svarta sesamfrön. Så enkelt men så gott att.