Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Vi är hemma!

Äntligen är vi hemma i Sverige! De sista två veckorna började jag faktiskt längta hem, mest efter mitt eget hem och möjligheten att inte ha människor runt omkring mig 24/7. Längtade också efter att slippa åka bil överallt och kunna springa ner till Ica och handla när jag vill. Saknade att inte oroa mig för myggbett och malaria. Mest av allt längtade jag efter svensk mat för jag fick ett så tydligt och trist gravidsymtom nämligen att jag inte klarade av doften eller smaken av ghanansk mat som annars är min absoluta favoritmat. Det var inte så kul eftersom det var maten vi blev serverade hemma typ sex av sju dagar i veckan.

Annons

Så jag är glad att vara hemma även fast jag har haft en alldeles underbar tid i Ghana. Jag är redo att ta mig an den sista vintern och mitt nya jobb som börjar på tisdag!

 

Här kommer några bilder från vår sista dag som spenderades på Labadi Beach. Barnen ville så gärna sitta på en av alla hästar som finns på stranden och det fick de äntligen. De var så modiga och stolta!

Annons

 

Annons

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/graviditet/froets-tid/