Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Sminkar mig lite på iGTV

Följande är ett annonssamarbete med Lumene.

Tycker man det är mysigt att se folk sminka sig så kan ni kika på min iGTV på Instagram där jag gör en snabb sminkning med några av mina favoriter från från Lumene!

Annons

Såhär blev det före och efter 🙂

Annons

 

Inget avancerat, en enkel vardagssminkning bara. Det var kul att filma detta även om det blev lite fel (ljudet funkade inte först så jag var tvungen att spela in allt på nytt direkt efter jag spelat in i en kvart, då funkade ljudet men min TV sätts mystiskt på på högsta volym i andra rummet bredvid typ efter halva inspelningen). Om jag hinner i veckan så ska jag spela in en till sminkvideo där jag kör maxat med ögonskugga, kanske jag kan svara på lite frågor samtidigt också! Men för nu så finns denna vardagssminkning alltså på min iGTV på Instagram där jag heter @asabea. Puss hej!

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/livet/saknar-min-kiropraktor/