Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Semester i Sverige

Jag började mina första lediga dagar med att åka ut till vårt landställe tillsammans med några vänner och deras barn. Det var efter det jag kände mig helt nere i varv och redo för allt som komma skall. Älskar verkligen att vara där. Det var nakenbad varje dag nästan, goda middagar som vi turades om att laga och man njuter ju när barnen bara kan springa ut i trädgården och leka. Jag lär aldrig flytta till hus men lite lockad blir man ju när man ser barnen leka så.

Annons

Annons

Annons

Annons

Helgen innan vi åkte till vårt landställe åkte jag, L, min syster Opo och hennes dotter till min storebrors landställe uppe i Norrtälje. Det var drömmigt det med. Samma grej där, nakenbad, ljuvlig mat och lek. Svensk sommar ändå, det har nåt!

Annons

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/livet/hej-bloggen/