Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Saknar min kiropraktor

Jag har inte varit hos Agnes på ett tag och jag känner av det. Undrar om sviterna från min brutna svanskota kommer vara kvar för alltid. Kommer jag behöva gå till kiropraktor för alltid för att inte ha ont. För jag tror det är det spökar, att det är skälet till att jag är så spänd i det området. Men två graviditeter har väl också gjort sitt. Ni som brutit eller skadat svanskotan i samband med förlossning har ni blivit helt smärtfria? Hur har ni behandlat det?

Annons

Jag har skrivit om min skada här tidigare, går att hitta om man söker på ”min ovanliga förlossningsskada” tror jag.

Annons

Kommentarer till “Saknar min kiropraktor”

  1. Elin skriver: 02 december, 2020

    Jag hade ont i svanskotan (ej bruten dock) och i ryggen där de satte EDA efter min förlossning, gick till en osteopat efter tre månader och smärtan försvann efter första behandlingen 🙂 Det är intressant för han berättade att är väldigt vanligt att kvinnor i femtioårsåldern kommer in till honom med höftproblem som ofta beror på snedbelastning för att levern inte har gått tillbaka till sin rätta plats efter upprepade graviditeter. Mindblown! Hoppas du hittar något som hjälper för din smärta <3


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/amning/tillagg-till-pumptest-mjolkkoppen/