Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Påskmiddag i coronatider

Eftersom det i min familj finns en infektionskänslig, en 81-åring, en gravid, massa småbarn och en som jobbar på infektionsavdelningen med coronasmittade så har vi typ slutat umgås under denna pandemi. Det är såå tråkigt. Jag träffar ju annars mina familjemedlemmar flera gånger i veckan. Vi är alla väldigt nära varann så det är ovant att inte hälsa på varann med jämna mellanrum.

Annons

Men vi precis som alla andra anpassar oss till den märkliga situation vi lever i. I helgen körde vi påskmiddag tillsammans via Zoom till exempel. Det var kaos att ha videosamtal med fyra barn, haha, men det var ändå mysigt! Vilken tur att vi har teknologin ändå.

Firade ni nån påsk?

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/om-mig/en-lite-fotografering-av-mig-sjalv/