Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Min helg i bilder

Ännu en helg has passed. Vill ni veta vad jag gjorde? Häng med!!

 

I fredags hade jag ledigt från mitt vanliga 9-5 jobb på mottagningen och hade tänkt spendera dagen med att jobba på lite andra projekt jag har igång. Men det visade sig att förskolan var stängd vilket jag och Amat förstås missat så vi fick tänka om och köra en halv arbetsdag var istället. Jag spenderade förmiddagen med att plåta för Boob SS21 på deras underbara huvudkontor på Söder. Jag plåtade med dem typ en vecka innan jag födde L också, så det kändes fint att få göra det igen den här graviditeten.

Annons

Sen hämtade jag L. Vi hade lite glasspicknick i Tanto innan vi gick till lekplatsen. Jag hade tänkt att han kanske skulle vilja svalka sig i deras drakdusch men han är ju världens badkruka och tyckte det var way för kallt.

Annons

Efter parken mötte vi upp pappa Amat och gick till min brorsons studentfirande. Det var första gången på länge som jag träffade delar av min familj. Så mysigt. Så himla trött på att inte kunna träffa och kramas med alla som vanligt.

 

Annons

 

 

I lördags var jag och L på utflykt i vårt område på förmiddagen. Promenerade runt sjön. Testade igen om bad kunde va kul, L gillar idéen men blev förskräckt när han kände vattnets temperatur på tårna. Han gillade inte heller faktumet att man blir sandig på fötterna på stranden, haha. Så vi promenerade vidare till Vintervikens Trädgård och åt pannkakor med sylt och grädde istället. Har ni inte varit där så rekommenderar jag det verkligen. En liten oas är det.

Annons

Efter det lämnade jag över L till Amat och begav mig till Rocbrows Studios för lite välbehövd egentid och TLC av mig själv. Jag har börjat gå till en frisör där som heter Alexandra som är otroligt duktig på att ta hand om mig och mina lockar.

 

Annons

Söndagen började med att jag och L gick tvärsöver gatan till hans gudmor Love och min guddotter Evi. Vi skulle hälsa på dem och nakenkatten Madde som L länge varit väldigt rädd för men samtidigt väldigt nyfiken på. Tidigare när vi har varit där så vill han ofta bara sitta i mitt knä och skriker så fort Madde rör sig. Han är lite rädd av sig ja, haha. Men i söndags trotsade han sina rädslor och vågade till och med klappa henne. Plutten.

Det var min pappas födelsedag och vi hade planerat en överraskningspicknick till honom. Han och mamma skulle äta lunch på en restaurang på Djurgården och jag och mina systrar överraskade honom med bubbel och goda grejer utanför restaurangen en stund innan de hade bord. Att få hänga så mycket med min familj på en helg, vilken blessing!

Efter picknick så vart det vår vanliga söndagstradition nämligen middag hemma hos våra vänner Jon och Sandra. Men därifrån fick jag inte en enda bild. Vi grillade och hade det gött i alla fall.

 

Annons

 

Annons

Kommentarer till “Min helg i bilder”

  1. Sophie skriver: 18 juni, 2020

    Lalo är så otroligt gullig!!!


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/blojskola-med-pampers/