Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Midsommar 2020

Hoppas ni har haft en fin midsommar, det har jag. Min absolut bästa högtid och tradition fick bli av i år igen om än i en lite modifierad 2020 tappning. Vi är alltid på vårt landställe på midsommar och brukar vanligtvis vara ett stort gäng blandat med familj och familjevänner men i år skalade vi ner till enbart mina föräldrar, jag och mina systrar med familjer och en nära vän till familjen. Det blir ett gäng ändå. Det var underbart och jag är så tacksam att det blev av, det var ju osäkert där ett tag. Här kommer lite bilder från min helg.

Annons

 

Annons

Började helgen med riktig småbarnsmamma-lyx nämligen tågresa utan sällskap i en timme. Lyssnade på poddar, åt godis och tittade på det passerande landskapet. Riktig lyx!

 

Väl framme möttes jag av detta gäng plus min pappa <3 Min andra storasyster och hennes familj kom en dag senare.

Annons

 

Annons

Min syster Opo gjorde vattenmelonglass (hon la till äkta vaniljpulver i receptet) till barnen i sånna här spillfria glassformar som ärligt talat är en genialisk idé.

 

Annons

 

Annons

Annons

Min 3-åriga systerdotter gjorde en ”tårta” till mig på stranden och sa ”det är för att jag ville tacka för allt du gör för oss”. Haha gullungen!

 

Jag tog årets första dopp i mina barndomars sjö och det var ljuvligt. Jag hann till och med få in ett nakenbad så nu är det officiellt sommar.

5 kommentarer till “Midsommar 2020”

 1. Matilda skriver: 20 juni, 2020

  Tack för en så bra blogg!! Är gravid och ska föda mitten av juli, har lärt mig så mycket av att följa dig på instagram och här ? Men nu undrar jag nyfiket var din syster köpt de fina byxorna och toppen, om du möjligtvis vet? Det vita ”setet”. Ser så skönt och luftigt ut! ☺️


  1. asabea skriver: 20 juni, 2020

   Hej!! Tack så mycket, va kul ? Setet hon har på sig har hon fått uppsytt i Ghana dessvärre. Har du vägarna förbi Accra någon gång ger jag gärna numret till sömmerskan ?


   1. Matilda skriver: 21 juni, 2020

    Åh jag förstår! Så typiskt ☺️ Men hälsa att de va superfina!


 2. Lottakristallrent.nu skriver: 22 juni, 2020

  Vilken härlig midsommar ni haft er! <3


  1. asabea skriver: 22 juni, 2020

   Ja det var verkligen underbart!


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/om-mig/jobba-hemma/