Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

I’m baaaaaaack

Hey guys!!

Jag har varit MIA här ett bra tag. Jag tog mig friheten att ta lite semester från bloggen över julens men nu är jag tillbaka. Egentligen var det inte en frivillig semester utan det som hände var att alla i min lilla familj blev smittade med covid-19 vilket var minst sagt tärande. Min äldsta har varit hemma sedan den första av oss blev sjuka för massa veckor sedan och det är svårt att hinna med mycket mer än familjen känner jag. Jag återkommer med ett inlägg om hur det var för mig och barnen att bli smittade, vet att många undrat över det. Jag kommer snart också dela en serie berättelse om hemfödslar i Sverige som jag verkligen ser fram emot. Så länge kommer här några av de få bilder jag tagit sen sist.

Annons

Hörs snart igen!

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

2 kommentarer till “I’m baaaaaaack”

  1. Julia skriver: 06 januari, 2021

    Älskar bilden när båda barnen ammar och grejar med bh-bandet. Tror din lilla och min är i stort sett på pricken lika gamla och min bebis tycker det är mycket kul att smätta med bh-bandet när vi ammar. Så hög igenkänning (om det nu är vad barnen gör). Skönt att ni är friska! Kram


    1. asabea skriver: 07 januari, 2021

      Ah va kul! Augusti 2020 är min minsta född och han älskar att pilla på saker nu, men han har inte kommit på att man kan pilla på det andra bröstet än hehe. Kram!


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/hej-fran-sjukstugan/