Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Hotel Franz med mitt <3

Nästan varje år sen vi blev tillsammans så har jag och Amat bott på hotell i Stockholm på sommaren. Det är så mysigt att semestra i ens egen stad. Nu när vi har barn så blir det också ett av ganska få tillfällen när vi kan vara själva en längre tid. I år blev det nyöppnade Hotel Franz. Ett underbart litet hotell som jag verkligen kan rekommendera. Vi hade det så bra där. På kvällen åt vi middag på min favoritrestaurang i Stockholm, Surfers i Humlan, innan vi promenerade tillbaka mot slussen med ett stopp för ett glas (alkoholfritt för min del då) bubbel på vägen.

Annons

 

Annons

 


Annons

Om ni har möjlighet så tycker jag verkligen ni ska bo på hotell och turista i er egen stad! Det ger en en helt ny uppskattning för den.

Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/okategoriserade/rosenhill-och-forlossningspoolen/