Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Hej kompisar

Hej hörni!

Jag har inte bloggat på ett tag, ett aktivt val för att jag övar på att inte göra mer än jag orkar. Som jag skrev förra veckan så har jag känt mig trött både kroppsligt och själsligt senaste veckan. Än har det inte blivit mycket bättre. Känner mig väldigt gråtmild, skör och har lite ångest. Vet inte riktigt vad det beror på men säkert så spelar corona-våren och förra veckans många samtal om rasism in. Sen det faktum att jag är höggravid och inte sover så mycket såklart.

Annons

Jag tänker ta tag i det och se över möjligheterna att gå ner lite i arbetstid nu. Känner att jag behöver det.

Jag har i alla fall haft en jättefin och energigivande helg med vänner, barn och familj. Det är jag väldigt tacksam för. Är även tacksam för mina förstående kollegor som stöttar mig när de märker att jag har det tufft. Började gråta det första jag gjorde när jag kom till jobbet idag….

Annons

Hoppas ni mår bra och om ni inte gör det att ni tar det på allvar och försöker göra nåt åt det. Här kommer lite bilder från min helg när jag i lördags firade min ena systerdotter som fyllde 2 år och i söndags när vi besökte Högdalens parklek och 4H gård (rekommenderar!) med några vänner och deras jämnåriga barn. Efteråt begav vi oss till mina kompisar Sandra och Jon för söndagsmiddag vilket vi gör typ vara söndag. Söndagen avslutades med en vacker solnedgång med bara mig själv och bebis i magen.

 

Annons

 

Annons

2 kommentarer till “Hej kompisar”

  1. En av många läsare skriver: 11 juni, 2020

    Kram! Jag kan inte förstå vad du går igenom, men jag hör dig och är tacksam för allt du delar på din fantastiska blogg.


    1. asabea skriver: 11 juni, 2020

      Tack! Kram!


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/barn-och-solsken-gor-sjalen-gott/