Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Hej bloggen!

Hej lilla bloggen, nu har jag försummat dig igen. Jag har dragit ner på min arbetstid på ungdomsmottagningen nu och har typ semester, går mitt allra sista pass innan föräldraledighet imorgon. Jag har även tagit lite oplanerad semester från bloggen för att varva ner ordentligt. För ett par veckor sen kände jag mig inte alls redo för att den här graviditeten skulle vara slut och att jag skulle ha hand om en nyfödd. Det handlade nog om att jag var så trött och sliten och sällan hade tid att ens tänka på graviditeten eller kommande förlossning. Men nu efter bara en kort tids ledighet så känner jag mig redo! Jag är fortfarande trött men det är så mycket mer hanterbart när jag inte behöver gå och jobba varje dag. Ofta passar jag också på att sova middag med min son vilket är så värt.

Annons

Annons

Det var länge sen vi hördes så jag har hunnit hitta på en del som jag kan uppdatera er kring. Störst av allt för mig är väl att min graviditet nu är fullgången, alltså har jag passerat v. 37+0, vilket känns extra kul då det är ett krav för att kunna föda hemma. Jag känner mig inte less på att vara gravid än dock men som sagt redo att möta min son när han är redo att komma ut. Jag ser verkligen fram emot att föda nu och få reda på hur allt kommer gå.

Hoppas ni alla har en bra sommar, vi hörs här på bloggen men jag lär uppdatera lite mer sporadiskt ett tag till. Så länge har jag massa inlägg bak i tiden som kan vara värda att läsa. Puss!

Annons

2 kommentarer till “Hej bloggen!”

 1. Therese skriver: 23 juli, 2020

  Vilket fint leopardmönstrat set du har på dig.
  Var har du köpt t shirt + shorts?
  Lycka till med din förlossning! ☺️


  1. asabea skriver: 23 juli, 2020

   Tack! Det är från Boohoo


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/forlossning/varfor-jag-kopt-hallonbladste-dadlar-nattljusolja-och-kokosolja/