Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Glad påsk hörni!

Inlägget innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här >

Glad påsk mina vänner! Hoppas ni haft en bra helg hittills. Det har jag! Igår var jag i parkleken i Bagis och grillade med några vänner och deras barn. Det var påskpyssel och äggjakt. Så mysigt men jag älskar  inte tanken av all godis L ätit i helgen. Har älskar godsaker men just godis äter vi inte hemma, har velat hålla den världen stängd så länge som möjligt. Svårt med en sån här högtid som är så centrerad kring godis. Aja, i digress.

Annons

Idag firade jag och Amat med mina systrar med familjer. I vanliga fall så firar vi hos mina föräldrar, trist att vara utan dem i år men fint att vara samlade vi systrar i år. Förra året firade vi påsk över Zoom.

Kände starka vårkänslor idag för jag klädde L i vårkläder för första gången. Vet inte vad jag väntat på egentligen, han njöt så mycket av att vara fri från alla tunga plagg. Jag och pojkarna matchade dessutom så fint i vitt hehe. Hatar inte att matcha med mina barn nej! Tyvärr så var det omöjligt att få till en bra bild så ni får ta mitt ord. Drömmen vore att ha en man som fotade en spontant 😑 Det verkar vara sjukt sällsynt. Här får ni några mer eller mindre kassa bilder från min dag.

Annons

Annons

 

Inte att de syns direkt men här kommer några länkar till vad vi har på oss om nån skulle undra.

Mina skor (adlink) Älskar dem så mycket, så nice med liten klack jag pallar gå i hela dagen.

Annons

 

3 kommentarer till “Glad påsk hörni!”

 1. D skriver: 04 april, 2021

  Åh, omlottoppen var helt fantastisk men länken stämde tyvärr inte 🙁
  Var är den ifrån?


  1. R skriver: 12 april, 2021

   Undrar samma som D!


 2. Pernilla skriver: 04 april, 2021

  Hej!
  Tack för en fin blogg, älskar att titta in här och du inspirerar mig mycket i mitt föräldraskap!
  Jag har en liten dotter nu 7 månader och jag börjar längta efter lite mer ”egentid”, vill gärna komma iväg nån kväll i veckan och träffa nån kompis eller bara sitta själv på café och äta. Problemet är att hon ammar sig oftast till sömns, äter lite gröt/annat med oss vid 17 och sen försöker vi lägga henne vid 19 och då ammas hon till sömns, hon tar inte flaska och inte napp. Hur gör ni rent praktiskt när du är iväg dina onsdagar vid läggning? Antar att jag skulle kunna testa att vara borta och se hur det går att lägga henne (pappan brukar kunna vagga henne till sömns i selen) men jag blir orolig att hon blir hungrig om hon inte får sista amningen innan natten..


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/livet/kanske-det-mest-hollywoodfru-aktiga-jag-gjort/