Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Första natten utan barn

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag gick på date med min kille innan vi checkade in på Blique By Nobis där vi spenderade natten. Det är en ganska big deal för oss eftersom det är först gången vi spenderat natten utan en bebis i sängen sen vår son föddes för över ett år sen. Underbart var det även fast jag vaknade flera gånger och glömde ta med mig bröstpump så mina bröst höll på att sprängas.

Annons

Min son hade också svinkul hos sin moster och kusin. Han sov och åt bättre än han gör hemma dessutom, haha såklart!

Rekommenderar starkt att ta en hel natt borta från barnen då och då för att värna om relationen lite ????

Annons

 

Annons

Annons

4 kommentarer till “Första natten utan barn”

 1. Alva skriver: 02 juli, 2019

  Så underbart! Och vilket vackert par ni är. ?


  1. asabea skriver: 07 juli, 2019

   Tack ❤️


 2. Katarina skriver: 08 juli, 2019

  Åh vad härligt det såg ut ?

  Min dotter är född några dagar efter din son, vi samsover. Hur gör man med eventuell barnvakt över natten och bebis sovplats? Är det säkert att låta en mormor eller annan samsova med barnet eller måste det lära sig sova själv först? Vad tycker du om det?


  1. asabea skriver: 11 juli, 2019

   Jag skulle säga att det beror på barnets ålder. Jag skulle inte låta mitt barn sova med någon annan än mig under spädbarnstiden. Sen tänker jag att det är lite individuellt beroende på barnet och den som ska passa. När min son kunde vända sig om och kändes rörlig tyckte jag att det kändes okej att ha honom sovandes bredvid nån annan än mig. Dock bara i teorin, han sov borta för första gången för bara nån vecka sen 🙂


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/sex/tips-pa-hur-man-far-tillbaka-lusten-efter-barn/