Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Firade min höggravida bästis

Igår firade vi min bästis sen 27 år. Hon väntar sitt andra barn när som helst. Hon födde barn tre månader efter mig sist så vi har verkligen synkat med varann vilket känns så lyxigt.

Det vart knytis och mitt bidrag var efterrätten. Jag lagade en orolig, om jag får säga det själv, pistagemandelkaka. Receptet hittar ni här hos min bloggkollega Frida Lund! I present fick hon av mig tightsen från Boob som jag använder cirka jämt som är lite extra anpassade för att ge stöd när man är nyförlöst med svaga magmuskler. De hittar ni här! Och hon ska även få min systers postpartum matkasse med massa gott och nyttigt att äta dagarna efter födseln. Skriv till min syster @curlydoula på instagram om ni vill veta mer om den.

Annons

Här kommer lite bilder från vårt lilla kalas ?

Annons

Annons

Annons

2 kommentarer till “Firade min höggravida bästis”

  1. Ann-Caroline skriver: 19 oktober, 2020

    Hej! Så mysigt ni verkar ha haft det?
    Tänkte fråga vad du tänker om att barn rekommenderas att sova på rygg för att undvika plötslig spädbarnsdöd fram tills att dom kan vända sig själv? Vet att många är väldigt hård med att barn absolut inte ska sova på mage och att många föräldrar (inklusive jag) blir orolig och förvirrad när bebisen sover bäst på mage. Har sett att din lilla O sover endel på mage samt att du är BM så därav tänkte jag att du nog funderat och tagit ställning till detta. Vill du dela dina kloka tankar? 🙂


    1. asabea skriver: 22 oktober, 2020

      Bra fråga! Jag svarade dig i ett blogginlägg 🙂


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/baby-kimono/