Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons
Annonsamarbete med Lumene

Face full of Lumene

Hörni jag har en ny sminkfavorit och det är Lumenes nya foundation. På våren och sommaren använder jag sällan eller aldrig foundation men när min kartongliknande hudfärg gör intåg under hösten så händer det att jag försöker rädda fejset men en skvätt foundation. Men jag vill verkligen bara använda en skvätt. Gillar verkligen denna från Lumene för att det är så lätt och blandar väldigt bra, jag vill nämligen bara använda foundation på i ansiktet under pannan så det är viktigt att det blandar bra. Jag gillar inte foundation i pannan av nån anledning.

Så det har blivit min nya go to. I och med mitt samarbete med Lumene så fick jag även testa några andra produkter som jag gillade. Här är mina favoriter!

 

Flytande rouge i färgen Coral Bloom

Det här är en gammal favorit som jag använt länge. Vill ni ha en highlighter utan glitter så är denna väldigt bra.

 

Använder en droppe av denna på panna och kinder.

Kommentarer till “Face full of Lumene”

  1. Amanda skriver: 22 november, 2020

    Hej jag vet inte om det bara är jag, men att scrolla igenom bloggen via mobilen är inte alls så smidigt :(( scrollen liksom hackar sig fram. Upplevde inte det när du var på den andra bloggplattformen


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/forlossning/om-kanslan-av-misslyckande-efter-man-fott-barn/