Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

En fin söndag

Jag hade en helt underbar söndag igår. Dagen började kanske lite väl tidigt för min smak, jag tittade på klockan när L bad att få gå upp och då var den 04.56… Jag lyckades hålla kvar honom i sängen en stund till men 05.30 gick det inte längre så då var det bara att starta dagen! Vi bakade scones och hade det mysigt i alla fall. Första gången han ”hjälper” mig att baka och det var ju spännande med en bakpartner som ville sabotera alla moment haha! Men scones blev det. De är lite väl bruna eftersom han i smyg skruvade upp ungstemperaturen till max ????

Annons

Sen gick jag och tränade ute i solen med mina älskade svettlökar. Var helt full av energi och endorfiner när jag gick därifrån. Kombon träning, frisk luft, sol, min syster och mina vänner är verkligen underbart.

Annons

 

Sen åkte jag, min syster Opo och min bästis Vicky tillsammans med alla våra barn till Akalla 4H gård för att titta på djur och rida på ponnys. Rekommenderar alla som bor i eller har vägarna förbi Stockholm att åka dit. Det var sååå mysigt! En liten idyll bara tre minuter från Akalla centrum. Förutom att titta på djuren kan man fika på deras mysiga lilla kafé med otroligt gullig personal och leka på lekplatsen i närheten.

Annons

Barnen fick välja vilken musik som skulle spelas på kaféet och det blev inte helt otippat Baby Shark och Habibi på repeat


Efter 4H gården så var vi hungriga och gick till den persiska restaurangen Vanak vid Akalla centrum. Jag är en dålig bloggare och tog inga bilder på maten (tar typ bara bilder på mitt barn these days och de flesta av dem vill jag hålla för mig själv) men tro mig det var gott. Gå dit!

Barnen deckade på vägen hem, långt innan deras vanliga läggdags och jag gjorde detsamma strax efter vi kom hem.

 

Annons

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/familj-3/9182/