Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Den efterfrågade färgkoden

En av de mest återkommande frågorna jag får handlar inte om något barnmorskerelaterat utan om min gröna färg på väggen hemma! Varje gång jag visar den får jag minst tio frågor om vad färgkoden är. Ibland orkar jag gräva fram den men inte alltid. Men tänker att jag en gång för alla kan lägga ut den här så kan jag bara hänvisa till bloggen framöver. Jag delar ju gärna med mig det är inte det, men det är mastigt att svara på samma fråga 100+ gånger. Ah ni fattar. Men jag ställde själv frågan till Sofia Wood en gång för länge sen och hon vad god nog att ge mig den så det är klart jag ska vara lika schysst. Ok så NCS koden äääär S3010-B70G. Det är en underbar färg att leva med. Vi använde oss av Auros ekologiska väggfärg.

Annons

Den skiftar i färg beroende på ljusinsläpp men jag skulle säga att den sista bilden bäst visar hur den ser ut hos oss.

Annons

Annons

 

3 kommentarer till “Den efterfrågade färgkoden”

 1. Sarah skriver: 07 februari, 2021

  Asabea, orkar du svara på var din härliga soffa är från? Tack! ❤️ (Från en gravid i vecka 13 med första barnet, du lär mig saker varje dag)


 2. Catarina skriver: 28 maj, 2021

  Jag undrar precis som Sarah var soffan kommer ifrån? Den ser så mysig ut.


  1. Asabea Britton skriver: 01 juni, 2021

   Soffan är alldeles underbar! Den är från The Sofa Store men inköpt för snart fyra år sen.


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/livet/utbrott-och-rodbetsplattar/