Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Coupleness

Halloj! Nu kommer ett reklamsamarbete med appen Coupleness.

En av de största förändringarna med att få barn tycker jag har varit hur min relation påverkats. Att gå från att vara två i en relation till att vara tre och sedan fyra har varit en stor omställning.

Annons

Jag har full förståelse för relationer som kraschar under småbarnsåren för det krävs rejält med engagemang, kommunikation, empati och kärlek för att få en långvarig relation att leva vidare under de omständigheterna som små barn skapar.

Såhär skriver skaparna av appen Coupleness:

Annons

”Coupleness är ett kommunikations och- relationsverktyg och verkar preventivt. För vi vet att en ökad förbättrad ömsesidig kommunikation och dialog är förebyggande och förbättrar en redan existerande relation. Vi vet också att empati är en nyckelfaktor för par som har levt i långa relationer. Förmåga att känslomässigt och emotionellt sätta sig in i min partners känslor och upplevelser är avgörande för relationens hållbarhet och livslängd. Detta är exakt vad Coupleness syftar till, att ge individer mer konkret information och heads up om hur hens partner mår idag, och vad jag behöver “tune in” för att vi ska nå bästa matchning vad gäller fysiskt möte, verbal kommunikation och empatisk förståelse. Vi hjälper par att vara nyfikna på varandra och underhålla sin relation, som många av oss gör med vår egna hälsa.”

Appen är framtagen tillsammans med en av Sveriges ledande relationspsykologer, Linn Heed. Vill ni kika på den så gör ni det här!

Annons

Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/livet/en-fin-torsdag/