Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Satsar på Norge

Nä men det går upp och ner hörni. Som jag skrev i imorse så vaknade jag upp väldigt skör idag. Men nu när dagen börjar lida mot sitt slut så känner jag mig positiv och laddad. Haha det svajar absolut! Det har verkligen hjälpt att ta hand om mig själv idag, berätta hur jag känner och att gråta ut. Efter att jag kom hem från middag hos min underbara vän Sandra nu ikväll så tappade jag upp ett bad och lyssnade på en av mina hypnobirthing-filer, känns som ett perfekt avslut på dagen. Imorgon har jag inga planer alls och ska fortsätta att bara ta hand om mig själv och omge mig med personer jag älskar och som älskar mig.

Annons

Jo! En grej som peppade mig också var att jag lyssnade på senaste avsnittet (avsnitt 185) av Vattnet Går där gästen Sara som fött barn i Norge berättade att v. 40+3 räknas som BF där. I Sverige är det v. 39+6 och i England v. 40+0. Om det inte stämmer så håll det för er själva tack! För jag tänker gå på de norska riktlinjerna nu ????

Annons

Puss och kram på er! ????

5 kommentarer till “Satsar på Norge”

 1. Lis skriver: 13 augusti, 2020

  I Frankrike är det 41 + 0 så du kan köra på det också 🙂 lycka till!!


  1. asabea skriver: 14 augusti, 2020

   Perfekt! Han kom dock på Norska BF ?


 2. Sofia skriver: 13 augusti, 2020

  I Frankrike är BF 40+6! <3


  1. asabea skriver: 14 augusti, 2020

   Ännu bättre!


 3. Linda skriver: 17 augusti, 2020

  Va spännande! Jag har bf 1/10 och drömde att hon kom 4/10, vilket ju blir 40+3.. ???


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/graviditet/402/