Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Print till välgörenhet för Läkare utan gränser

Jag la upp den här bilden på Instagram häromdagen men tyvärr blev den censurerad för somliga, antagligen för att det är en bild när jag ammar. Tröttsamt är det. Tur i alla fall att jag har bloggen där jag får säga och visa vad jag vill.

Annons

 

Annons

Den här vackra bilden tagen av Angelina Bergenwall doneras nu av henne tillsammans med Aardvark till förmån för Läkare utan gränser och deras arbete under corona epidemin. Ett print kostar 100 EUR hela vinsten går till Läkare utan gränser. Vill ni köpa ett gör ett så gör ni det här.

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/amning/tips-for-att-hantera-for-overproduktion-av-brostmjolk-eller-en-kraftig-utdrivningsreflex/