Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Sex Explained

Igår hade jag min första ensamma kväll på typ två månader. Det var verkligen underbart. Jag gjorde allt det jag hade längtat efter senaste veckorna dvs handlade själv på mitt älskade Ica Liljeholmen, lagade mat själv, åt min favoritmat själv och proppade i mig snacks själv!! Underbart.

Annons

Annons

Jag hann också se två avsnitt av Netflixserien Sex Explained, den om Childbirth och den om Birth Control. Jag tyckte båda avsnitt var bra och sevärda även om de var korta och inte går in på djupet på de olika ämnena. Se dem om ni inte gjort det! Avsnittet om childbirth finns på Youtube. Efter avsnittet om childbirth där de pratar om den hemska statistiken om hur många fler svarta barn dör i USA och Storbritannien jämfört med vita barn så blev jag tipsad om att lyssna på en pod där de diskuterar orsaken till den statistiken. Tycker ni ska lyssna på den podden med, den är viktig och bara 23 minuter lång. Lyssna här!

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/tips-om-man-ska-resa-till-ett-tropisk-land-med-ett-litet-barn/