Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Föreläsning om förlossning, post partum och amning

Hej mina vänner!

Lite torka här på bloggen men jag har inte glömt er. Har haft mycket att göra och känt mig väldigt trött bara. Jag vet att ni förstår.

Ville bara kika in och nämna att jag har lagt ut en föreläsning på youtube där jag pratar om förlossning, post partum och amning. Det är inte en profylaxkurs utan mer informativt liknade informationsföreläsningarna som brukar hållas på sjukhusen för gravida, men som nu är inställda pga corona.

Annons

Den har vissa, främst tekniska, brister men det går att kolla på och jag har försökt lösa det så bra jag kan. Jag hoppas den ska vara givande för er som missar era infoträffar på sjukhus och MVC.

Ni hittar föreläsningen HÄR!

Annons

3 kommentarer till “Föreläsning om förlossning, post partum och amning”

 1. Loui skriver: 04 april, 2020

  TACK för detta mvh väntar första barnet i maj. Gått en kurs på MVC, men den var endast fokad på smärtlindring. Detta var en superbra komplettering och fördjupning. Ser så mycket fram emot att föda. Lite knäppt att aldrig ens ha hållit i en bebis och sen (om allt går bra) behöva åka hem så snabbt, men jag försöker chilla och lita på att allt löser sig.
  Älskar btw glorian du får av lampan, sann angel ??


  1. asabea skriver: 04 april, 2020

   Va kul att du gillade den! Så bra inställning du har, det kommer du långt på. Lycka till!


 2. Jenny skriver: 07 april, 2020

  Åh TACK snälla du för att du lägger upp en sån här föreläsning! Varma kramar från en förstföderska vars förlossningsförberedande kurs ställts in <3


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/amning/illamaende-under-amning/