Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Mors dag 2020

Hoppas ni har haft en fin mors dag. Jag har spenderat dagen med några av mina favoritmammor. De senaste 4 åren har min syster Opo ordnat en morsdagsbrunch åt oss. Så fin tradition. I år var den i lite mindre skala men det var minst lika trevligt.

Annons

Vill passa på att ge lite kärlek till alla er mammor som läser det här. Jag vet att det inte alltid är lätt men att ni gör ert bästa. Jag tänker även på er som saknar er mamma lite extra idag och ni som längtar efter att bli mamma ❤️

 


Annons

Annons

Annons

6 kommentarer till “Mors dag 2020”

 1. Cicciekoproffsenstockholm.se skriver: 02 juni, 2020

  Vilken härlig dag!


 2. Isabella skriver: 03 juni, 2020

  Ser ut som en härlig dag <3

  Har en fråga om du har tid och lust att svara.
  Är gravid i v 37+5. Insåg igår att jag inte upplever lika mycket hicka från min bebis. Tidigare var det nästan dagligen men nu minns jag inte när jag kände hicka senast. Självklart kan jag bara ha varit ouppmärksam men funderar på om det är vanligt att den minskar sent i graviditeten? Eller kan det vara att bebisen är fixerad och att jag därför inte känner hickan? Upplever inte mindre fosterrörelser i övrigt.


  1. asabea skriver: 04 juni, 2020

   Det är inget jag tänkt på så att det skulle minska just i sen graviditet men däremot kan det absolut gå i perioder och variera mellan graviditeter. Barnet jag har i magen nu hickar knappt medans min stora kille gjorde det jätteofta när han låg i magen. Det kan ju även spela in hur barnet ligger hur pass mycket du känner av hickan.


   1. Isabella skriver: 04 juni, 2020

    Tack snälla för ditt svar <3


 3. Linnmove-it.se skriver: 04 juni, 2020

  Tänk att sommaren äntligen är kommen och man kan spendera såna dagar ute <3


  1. asabea skriver: 04 juni, 2020

   Så underbart!


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/familj-3/en-battre-lordag/