Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Kalas!

På måndag fyller min stora kille två år men vi har firat honom redan nu i helgen. Tanken var att vi skulle ha kalaset idag men eftersom vi behövde vara utomhus för att kunna hålla lite avstånd från varann så var vi beroende av bra väder och fick i sista stund byta dag till fredag. Som tur är kunde alla gäster komma ändå.

Annons

Åh vad jag älskar vårt lilla gäng med alla våra barn. Det vart så lyckat! Jag hade bakat tre kakor, jag ska ge er recepten på två av dem som blev riktigt goda. Tanken var att vi skulle grilla också men vi drog ner ambitionsnivån och beställde pizza istället.

Annons

Kalaset var vid en park med lekplats så det fanns klätterställning, studsmatta och gunga att leka med och massa yta att springa på. Rekommenderar det varmt om man har ett sommarbarn att flytta ut kalaset till allmän park. Vi tog ett bord och bad alla ta med sig en filt att sitta på. Jag hade också tagit med mig lite saker att leka med som rockring, bollar, frisbee och asfalltskritor att rita på marken med. Sen hade vi skattjakt där alla barn fick en liten goodiebag att ta med sig hem vilket var mycket uppskattat, innehållet var oväsentligt för de flesta, jakten var det roliga.

Jag sa innan till mig själv att jag skulle vara en bra bloggare och ta massa bilder men det glömde jag såklart. Som tur är tog mina kompisar några.

Annons

 

     

Annons

    

Annons

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/fotografi/print-till-valgorenhet-for-lakare-utan-granser/