Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Firade min lilla mammas 66-årsdag

I måndags firade vi min mamma som fyllde 66 år. Min fina mamma. En som ständigt inspirerar mig. En av de mest drivna och hårt arbetande personer jag känner. En ödmjuk och hjälpsam person som jag önskar att jag kan ta efter.

Annons

Vi firade henne med en högljudd och skrattfylld middag på Sturehof. De andra, lite tystare, gästerna undrade nog vad vi var för ett gäng.

Annons

En grej som jag tror kännetecknar mig är att jag är väldigt familjekär. Vi är väldigt nära varann i min familj, mina systrar är mina bästa vänner och mina föräldrar är mina förebilder på många sätt. Jag hoppas så att vi ska kunna föra vidare de starka familjebanden till nästa generation.

 

Annons

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/graviditet/lite-tankar-fran-en-hoggravid/