Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

En update på tvåbarnslivet

Hej vänner!

 

Länge sen vi hördes nu. Dagarna går fort och bloggen glöms lätt bort tyvärr. Nu var det tre veckor sedan jag födde min andra son och tiden har verkligen rusat förbi. Det är full rulle hela tiden men så kul tycker jag! Och utmattande, men mest kul. Det har även gått bra med storebror, han var lite mer utåtagerande än vanligt första två veckorna men aldrig något som riktades direkt mot lillebror, till honom säger han mest ”han är så sööööt” och är väldigt mån om att jag ska hjälpa honom när han gråter. Ibland vill han att jag ger lillebror till pappa så att han får vara själv med mig. Lyckligtvis är lillebror än så länge lätt att ha att göra med så jag kan lägga ifrån mig honom i de stunderna. Han är betydligt lättare än min stora var som nyfödd. Nu har dock den berömda kvällsoron börjat men det är verkligen en baggis hittills jämfört med hur vi hade det med stora.

Annons
Annons

Nu kommer jag få köra all in tvåbarnsliv ett tag. Min stora bröt nämligen nyckelbenet för ett par dagar sedan i en lek-olycka 🙁 Usch. Han är ordinerad att ”ta det lungt” de närmsta 2-3 veckorna. Inte helt lätt med en tvååring och näst intill omöjligt att kräva från förskolepersonalen så han kommer vara hemma med mig närmsta veckorna. Ska bli spännande hehe!

Annons

Bild från idag efter hotellfrukost. Vi bodde på Bank Hotel en natt för att fira min äldsta syster som fyller 40 år. Vi hade en överraskningshelg för henne med middag, hotellnatt, alla goda grejer hon gillar på rummet, en luftballongsfärd (som inte blev av idag pga det blåste för mycket) och överraskningsfest med vänner och familj som avslut. Hon vart så glad och överraskad!

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/forlossning/ett-inlagg-om-vald-i-nara-relationer-okningen-av-det-under-pandemin-hur-gravida-drabbas-och-vad-man-kan-tanka-pa-om-man-tvingas-foda-ofrivilligt-hemma/