Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

En bättre lördag

Igår hängde jag och L med min syster Opokua och hennes dotter Irie hela dagen i princip. Älskar att umgås med mina systrar. Med Opo vet jag att jag att jag kommer få skratta, röra på mig mycket och äta/dricka gott. Hon är proffs på att unna sig.

Annons

Efter fika i Hornstull så promenerade vi över Västerbron till, enligt mig, Stockholms bästa parklek i Rålamshovsparken där barnen (och vi) kunde leka. Sen skulle Opo hitta nån speciell ost som bara finns på Wijnjas på Kungsholmen. Efter jag promenerat massa var jag i akut behov av kolhydrater så vi satte oss på ett underbart litet ställe, Vinfolket, Opo drack bubbel och jag ett bättre alkoholfritt vin med en go carbonara till det. Sen vart det en till lekplats och promenad för att möta pappa Amat och gå hem och laga middag och baka rabarberpaj. Efter jag lagt L kollade vi sista avsnittet om Jeffrey Epstein på Netflix. Så upprörande med värd att se dokumentär. Sen var det slut på dagen och dags att lägga sig. En 10/10 lördag.

 

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/okategoriserade/nar-bebis-biter-under-amning/