Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Camping i Marvikarna med mina systrar

 

Hej guys! Long time no see. Det har varit lite ovisshet kring bloggens framtid och jag tog därför en liten paus från att uppdatera här för att kunna fundera på hur jag vill göra. Nu ser det ut som den här bloggen tuffar på ett tag till på Baam vilket känns kul!

Annons

Om ni följer mig på Instagram har ni nog inte missat att jag var iväg på husbilssemester i helgen. En minisemester på bara en natt men som kändes så avslappnande och värdefull för mig och mina systrar som jag reste med. Jag fick möjligheten att åka med Hotel California som är en ny satsning av Hobo Hotel i Stockholm tillsammans med Volkswagen. Man hyr alltså en av två husbilar som är fullt utrustade som ett hotellrum.

Annons

Vi åkte bara 50 min hemifrån till Marvikarnas naturreservat och hittade en alldeles ljuvlig liten spot för vår bil och hem för natten. Där hade vi en alldeles egen badplast bara två meter från bilen.

Annons

 

Egentligen skulle vi fått mat med oss från restaurang Tak men det blev lite strul med det så vi fick fixa käk själva. Det blev bra ändå! När vi kom fram gjorde Opo chips med löjrom och smetana till oss, plus ätbara blommor jag inte minns namnet på.

Annons

 

Ni ser ju! SÅ mysigt!

 

Annons

Här är vårt lilla kök som senare blev mitt sovrum. Opo och Lizzy sov på ”övervåningen”.

Annons

 

 

 

Annons

Kvällen avslutades med Injera som Opo köpt med sig från Abyssinia och nakenbad.

 

Annons

Efter lunch och lite mer nakenbad dagen efter var det dags att åka hem. På vägen stannade vi på Skottvångs Grufva de hade ett kafé och även säljer secondhand, keramik och annat hantverk.

 

Annons

 

Sen var det slut på den underbara helgen och det kändes minst lika underbart att komma hem till mina killar. L hade haft det jättebra utan mig men sken upp som en sol när han såg mig igen och jag när jag såg honom <3

4 kommentarer till “Camping i Marvikarna med mina systrar”

 1. Julia skriver: 30 juni, 2020

  Ljuvligt! Blommorna ser ut som gräslök ?.


  1. asabea skriver: 02 juli, 2020

   Så är det säkert, hihi. Märks att jag inte har så gröna fingrar va.


 2. Sofie skriver: 24 juli, 2020

  Var i Marvikarna stannade ni? Ska tälta snart och såg så himla mysigt ut 🙂


  1. asabea skriver: 24 juli, 2020

   Hmm vad ska jag säga, nära en liten campingplats, precis invid en tunnel där många kanoter passerade. Dåligt förklarat kanske… men mot vattnet och den lilla stranden men lite längre bort.


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/om-mig/gravid-uppdatering/