Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Babyshower denna gången med!!

Igår blev jag överraskad av mina gulliga vänner med en babyshower. Jag anade verkligen ingenting och hade inte förväntat mig nåt firande den här graviditeten. Förra däremot! Haha, då var jag noga med att informera min kille och mina systrar att jag hoppas de ordnar nåt åt mig annars skulle det bli stor besvikelse. Så ödmjuk är jag hehe. Men den här gången hade jag inga förväntningar och blev så glad att de tänkt på mig.
Vet att många tycker babyshowers är ett töntigt amerikanskt fenomen men snälla det är jättekul att fira och bli firad ju. Mer firande tack!!

Annons

 

Annons

Annons

Annons

5 kommentarer till “Babyshower denna gången med!!”

 1. E skriver: 25 juli, 2020

  Självklart ska det firas! Helt rätt tycker jag. Man kan ju kalla det nått annat om man tycker att baby shower känns amerikanskt (varför nu det är ett problem). Mer firande över livet tycker jag. Det är ju superkul.
  Måste bekänna att jag känner mig lite ledsen över att jag inte fått nån baby shower eller liknande. Föder vilken dag som helst nu. Detta är mitt första barn. Hade känts fint att få fira det tillsammans med mina närmsta vänner. Men jag förstår förstås att corona-läget i landet försvårat situationen. Men ja, lite ledsen är jag ändå faktiskt. ?‍♀️


  1. asabea skriver: 26 juli, 2020

   Åh va trist att du inte blev firad om du ville det, om du vågar tycker jag du ska berätta det för din ev partner eller en vän så att de vet om det om det blir en nästa gång om inget annat.


 2. Ellen skriver: 26 juli, 2020

  Åh vad avis jag blir! Jag vet att det var en babyshower planerad för mig men bebisen bestämde sig för att komma en månad tidigt så det hanns aldrig med.. Det var iofs mycket som inte hanns med, typ de där två veckorna jag tänkte vara ledig innan BF ? nåja, får se om det blir en nästa gång!


 3. Malinwhitepouch.co.uk skriver: 27 juli, 2020

  Åh så härligt ni har haft det! Och massor med mumsig mat och sällskap. Kul att du fick bli överraskad <3


 4. Miamynicco.com skriver: 27 juli, 2020

  Vilken underbar överraskning!


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/amning/amningsaversion-negativa-kanslor-och-tankar-i-samband-med-amning/