Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Namninsamling för en tryggare förlossningsvård

Idag har vi lämnat in vår namninsamling för en tryggare förlossningsvård till Socialdepartementet som som ska leverera den till Lena Hallengren. Vare sig hon eller någon annan i departementet hade tyvärr möjlighet att ta emot oss personligen men vi gjorde det bästa av situationen och fick högtidligt lämna över listan och kraven i en liten hemlig lycka.

Annons

Jag, tillsammans med Föda Lugnt, Födelsehuset och  Föda med stöd initierade namninsamlingen som har fått över 27 000 påskrifter. Vår förhoppning är att den ska bidra till en förändring och en förbättring genom att skapa diskussion, väcka tankar och visa politikerna vad så många av oss vill.

 

Tack till alla som tagit sig tiden att skriva på. Tillsammans gör vi skillnad. Läs våra krav och skriv på om du inte redan gjort det här.

Annons

2 kommentarer till “Namninsamling för en tryggare förlossningsvård”

  1. Sophia skriver: 11 december, 2020

    Så grymt Asabea och Co!
    Tack för allt ni gör, och tack för uppföljningen❤️

    God Jul! 🌟


  2. Cecilia skriver: 05 januari, 2021

    Fantastiskt initiativ ❤️


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/vilda-barn/