Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Presenter

Idag har vi mest tagit det lugnt och lekt med alla L’s födelsedagspresenter. Han fick så mycket fint. Massa böcker, lera och hästgrejer bland annat. Han älskar att läsa, pyssla och allting med hästar.

Annons

Annons

 

Han fick två superfina böcker som jag vill tipsa om. Det är så viktigt att se personer som ser ut som en själv i böcker och i leksaker så jag är alltid på jakt efter sånt med bruna barn i som liknar L, tyvärr är det inte helt lätt alla gånger. Men utbudet är i alla fall way större än när jag var barn. Rekommenderar varmt butiken Elsa & Sam, en butik med ett inkluderande fokus. Likaså Olika Förlag som också har fokus på böcker med varierande och inkluderande karaktärer och familjekonstellationer. Böckerna vi fick heter Jag vill ha en lyftkran och Lulu älskar historier.

Annons

 

Kommentarer till “Presenter”

  1. Klarast.rich-port.se skriver: 25 maj, 2020

    Så fina böcker <3


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/mat/tva-av-tre-fodelsedagskakor/