Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Ett personlig tillägg om samsovning

Jag har fått lite kommentarer angående inlägget om samsovning, en del som blivit rädda för de upplevt att de gjort ”fel”. Det var naturligtvis inte mitt syfte med inlägget, tvärtom, min önskan var att ge lite råd för att det skulle kännas tryggare om man valde att samsova.

Annons

Jag kan också berätta att jag med min som inte följde alla de råden jag nämde, utan han sov oftast nära mig på sidan, inte sällan med bröstet i munnen och under samma täcke som mig. Jag kände mig 100% trygg med det, inte minst då vi ammade varje timme i början. Säger inte att det passar alla men att det är okej att lita på sin intuition också.

Puss & kram!

Annons

 

Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/barn/saker-samsovning-del-2/