Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Elsa & Sam

Jag fick hem det här fina memory spelet i veckan. Det var från Johanna som driver den underbara butiken Elsa & Sam. Spelet har syftet, precis som med allt de säljer, att vara inkluderande. Om ni ska köpa leksaker eller böcker till era barn eller presenter till andras så kan jag varmt rekommendera deras butik.

Annons

Annons

Man fick med den här lilla checklistan med tips hur man kan göra det mer inkluderande kring sitt barn. Det här är nåt vi tänker på mycket hemma hos oss och jobbar medvetet kring. Jag vill att mina söner ska se mångfald i det de leker med och läser och att de ska kunna se sig själva i olika karaktärer. Representation är verkligen så viktigt och nåt man kanske tar för givet när man tillhör normen.

Tänker ni på inkludering när det kommer till vad era barn konsumerar?

2 kommentarer till “Elsa & Sam”

  1. Isabella skriver: 05 november, 2020

    Så fint! Nu är min dotter bara fem månader men jag tycker det känns väldigt viktigt att böcker, leksaker och så vidare är så inkluderande som möjligt och med stor variation. Speciellt med tanke på att vi bor i en kommun där mångfalden inte är så stor.


    1. asabea skriver: 08 november, 2020

      Aldrig för tidigt att skapa en inkluderande miljö ❤️


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/livet/spotify-podlista/