Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons

Eco Sthlm och babyshower för två!

Häromdagen var jag på date med min bästis Vicky, hon och jag är en än gång gravida tillsammans och hon ligger än en gång 3 månader efter mig i graviditeten. Så lyxigt att få dela den här tiden tillsammans med en jag växt upp med och älskar. Vi har känt varann sen vi var 5 år och så vi har verkligen gått igenom många skeden i livet ihop. Hon ville bjuda mig på middag, som en liten babyshower för två. Det blev på Bananas på söder vilket passade mig perfekt för då kunde jag gå förbi min favorit barnbutik Eco Sthlm innan middagen. Jag har ju skrivit och tipsat om dem en del för jag vill gärna hjälpa till att hålla deras fina lilla företag vid liv. Det är ju tuffa tider för småbutiker under pandemin när folk inte är ute och rör sig och turisterna inte är i stan. Så jag tipsar er att kolla deras hemsida eller besöka butiken nästa gång ni vill köpa nåt till ert eller någon annans barn! Allt är väldigt noga utvalt, hållbart och av bästa kvalitet.

Annons

Vicky till vänster jag till höger och i mitten Eco Sthlm’s gulliga ägare Therese!

Annons

 

Så mycket fint! Mitt mission nu är att byta ut alla L’s leksaker i plast till fina ekologiska i trä.

Efter jag köpt upp halva butiken så drog vi till Bananas. Har ni inte varit där så gå dit. Bara drop in, bara god mat. Jag tar alltid portabello och jalapeño pizzan annars men jag ville change it up lite den här gången och delade en Divola, friterad grönkål med tång och ishavsräkor med Vickan och avslutade med chokladglass med varm kolasås till efterrätt. Mmm blev hungrig igen nu!

Annons

 

Ska visa lite av det jag köpte! Det blev bara grejer till L vilket Therese och Vicky anmärkte på. Jag har faktiskt inte köpt en enda grej till den nya bebisen. Lite märkligt kanske men jag tror det är för att jag tänker att han ändå kommer ärva allt från L. Livets lott som småsyskon! Vicky köpte i alla fall två snuttefiltar till lillebror men de glömde jag fota.

Jag kom hem med ett gulligt tallriksset, stålsugrör, underlägg i rosa kattmotiv, haklapp med kattmotiv, nagellack för barn som går bort med vatten och leksaksmat!

Annons

Annons

Kommentarer till “Eco Sthlm och babyshower för två!”

  1. Malinwhitepouch.co.uk skriver: 10 juli, 2020

    Åh, det är så härligt med barn i samma ålder! <3


Dela på:
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/forlossning/affirmationer-och-annat-flum/