Asabea Britton
Asabea är barnmorskan som tagit Instagram med storm! Genom sina folkbildande stories berättar hon allt du inte visste att du behövde veta om kvinnokroppen. Hon reder ut allt från bristningar till kejsarfödsel och lyfter ständigt viktiga frågor. I bloggen svarar hon varje vecka på läsarnas frågor och du får följa med i hennes vardag – från jobbet som barnmorska till fritiden med familj och vänner.
Annons
Annonssamarbete med Pampers

Blöjskola med Pampers

Halloj!
Nu blir det lite blöjskola i samarbete med Pampers! Jag har förhoppningsvis snart ett blöjfritt barn alldeles lagom till att mitt nästa blöjbarn kommer ???? Till honom har jag redan inhandlat det första blöjpaketet, Pampers Premium Protection.

Förutom att de är superabsorberande och snälla mot känsliga rumpor så gillar jag fuktindikatorn på dem särskilt mycket, alltså den gula randen som blir blå när blöjan är blöt. Det var verkligen till stor hjälp när jag jobbade på BB och vi ville veta om en bebis kissat. De första dagarna är det ju så små mängder och eftersom blöjan är så absorberande är det lätt att missa kiss utan indikatorn. Och det vill man ju inte eftersom kiss är ett så viktigt tecken på att bebisen får i sig vätska.

När bebis blivit större och rörligare vill man byta till byxblöja som är lätt att få på, smidig att röra sig i och sitter perfekt. Här ser ni dem på min guddotter Evi som håller på att lära sig att gå ????

2 kommentarer till “Blöjskola med Pampers”

  1. Em skriver: 16 juni, 2020

    oj vilken klänning!! ser så himla härlig ut, får man fråga var den kommer ifrån? kram tack för bloggen! <3


    1. asabea skriver: 17 juni, 2020

      Den är från Asos!


Dela på:
Annons
Laddar
https://asabeabritton.motherhood.se/om-mig/mama-5/